Ontdek wat psg voor jou kan betekenen

Installatie
Lan data netwerken

Interesse in een uitstekend functionerend datanetwerk in het geval van een nieuwbouwproject, op de werkvloer of na een verbouwing? PSG is dé specialist in het aanleggen en onderhouden van moderne data-infrastructuren. Van de werkplek tot en met de patchkast, je kunt voor alles bij ons terecht.

Beheer LAN Data netwerken

Met goed netwerkbeheer blijft een netwerk de prestaties van medewerkers in uw organisatie optimaal faciliteren. Als een netwerk veroudert gaat dat ten koste van de productiviteit. Wij denken hierin mee, samen met onze partner Simac.

Installatie volledige kassasystemen

PSG is tevens gespecialiseerd in het installeren van complete POS systemen. Zowel op het gebied van software installaties alsmede het installeren van alle benodigde hardware neemt PSG voor haar rekening. Het feit dat PSG ook zorgt voor de netwerkomgeving en de WIFI maakt van PSG een complete service partner in de POS wereld

Installatie datanetwerken

Eerst kijken we hoe je nu werkt en inventariseren we wat er nodig is. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste oplossing in jouw situatie. Wij leggen de databekabeling aan en leveren en installeren alle apparatuur zoals switches en routers. Ook het onderhoud nemen wij natuurlijk voor onze rekening. Als je nu denkt: “Dat wil ik ook!”, bel dan gelijk even en maak een afspraak.

WiFi
Voor steeds meer organisaties en bedrijven is een goed werkend WiFi netwerk van essentieel belang. Zowel voor klanten als voor medewerkers is een snelle WiFi verbinding essentieel.

Heeft u een WiFi access point aangeschaft of wilt u WiFi access point aanschaffen? Dan betekent dit dat u zich op meerdere vlakken zult moet verdiepen in de mogelijkheden; Welk type en welk merk sluit bij uw wensen of budget aan? Moeten er metingen (ook wel site surveys genoemd) worden uitgevoerd en hoe zit het met de bekabeling en installatie/montage?

PSG kan de gewenste totaaloplossing bieden, zodat u zeker weet dat:

  • De gewenste WiFi dekking wordt gerealiseerd die naadloos aansluit op de gebruikte devices (en daarbij behorende bedrijfsprocessen)..
  • De WiFi punten ook daadwerkelijk exact volgens design en dekkingsrapport worden opgehangen, uiteraard verzorgen wij ook het dekkingsrapport.
  • Het WiFi netwerk professioneel wordt opgeleverd en dat wij ook tijdens de installatie blijven adviseren hoe zaken te optimaliseren en storingsbronnen op te lossen. Het komt regelmatig voor dat storingsbronnen pas bij de installatie duidelijk worden en dat plattegronden/heatmaps geen inzicht geven in deze storingen maar wel negatieve invloed hebben op de performance van uw nieuwe WiFi netwerk.
  • U volledig ontzorgd wordt met de installatie en montage vanaf de patchkast tot aan de access points.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van fixed price en er achteraf geen onaangename verassingen ontstaan.


PSG ontzorgt op het gebied van bekabeling, aanleg, installatie en montage van het complete data netwerk zodat onze klanten professioneel hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Beheer lan datanetwerken

Op het moment dat een datanetwerk is verouderd komen er klachten over ‘trage computers’ of een ‘slechte verbinding’. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat verouderde switches niet meer geschikt zijn voor de capaciteit die nodig is.

Netwerkbeheer is ook onmisbaar om uw netwerk en werkomgeving veilig te houden. Want er zijn steeds meer (online) gevaren en cyberaanvallen worden steeds geraffineerder. Ze kunnen ook van binnenuit komen, bijvoorbeeld doordat een medewerker het gevaar onbewust mee ‘naar binnen’ neemt, binnen de bedrijfsmuren of uw online werkomgeving. Goed beheer kan het netwerk hier tegen beschermen.

Netwerken worden ook steeds zwaarder belast door intensiever gebruik en toename van data (video). Ook Bring Your Own Device (BYOD) is een aandachtspunt. Hoe ga je hier als organisatie mee om? En hoe houden ICT-beheerders dan overzicht op het netwerk? Kortom, het beheer van LAN Data netwerken is van essentieel belang voor elke organisatie, achter de feiten aanlopen is levensgevaarlijk.

Daarom is PSG een strategische samenwerking aangegaan met Simac, in Nederland absoluut de toonaangevende speler op het gebied van netwerkbeheer. Waar PSG de ambities heeft om binnen een paar jaar marktleider te zijn op het gebied van installaties, hebben we op het gebied van beheer een samenwerking gestart met de marktleider op het gebied van beheer, Simac.

Simac is in staat om tegen mes scherpe condities het volledige netwerkbeheer uit te voeren, gebruik makend van ultra moderne tools die gebruikersondersteuning op afstand mogelijk maakt.

Installatie volledige kassasystemen

In 2021 is PSG een strategische samenwerking aangegaan met Cow Hills, marktleider op het gebied van kassasystemen oftewel POS applicaties.

Gezien het feit dat PSG ook internationaal actief is in België, Frankrijk en Spanje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde partner bij internationale projecten. Zo hebben de mode organisaties MS Mode en America Today recent gekozen voor de POS applicatie van Cow Hills en verzorgt PSG de uitrol voor Cow Hills en Simac in bijna 200 filialen in respectievelijk Nederland, Belgie, Frankrijk en Spanje.

Meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.