MS Mode

MS Mode is één van de belangrijke spelers in de retail fashion wereld. Met bijna 200 vestigingen in respectievelijk Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje zijn zij zonder meer aan te merken als serieuze speler in de dames mode markt. Eind 2021 heeft de directie van MS Mode de beslissing genomen om de kassa software te gaan gebruiken van Cow Hills. De o zo belangrijke netwerk ondersteuning is overgenomen door Simac, waar deze eerst was belegd bij Centric.

In opdracht van Simac en in nauwe samenwerking met CowHills voert PSG het project uit waarbij de oude kassa software wordt vervangen door die van Cow Hills. Naast het vervangen/vernieuwen van de kassa software worden in veel MS Modewinkels nieuwe bon printers aangesloten en nieuwe scanners geïnstalleerd. In een perfecte samenwerking met de specialisten en het project team Simac, die de hele transitie tot in de puntjes hadden voorbereid en zorgde voor de ondersteuning van de PSG engineers, heeft de overgang naar de nieuwe Cow Hills software plaatsgevonden.

Het project bij MS Mode wordt in 2 etappes uitgevoerd, in de 1e etappe zijn Nederland, België en Luxemburg uitgerold. In de 2e etappe worden Frankrijk en Spanje uitgevoerd. Deze overgang zal later dit jaar worden gerealiseerd. Nadat de laatste MS Mode vestiging in BeNeLux operationeel was, werd door CowHills getracteerd op taart en bloemen. 

Een groot compliment voor het project team van Simac en onze PSG engineers die dit project in een razend tempo succesvol hebben afgerond.

PSG