Word jij onze volgende partner?

onze huidige partners

Simac

Simac kan met een 50-jarig bestaan gezien worden als een van de meest betrouwbare en sterke ICT partners in Nederland. Door continu te blijven innoveren en investeren in nieuwe ontwikkelingen zijn zij erin geslaagd om deze positie als marktleider te veroveren.

Met meer dan 1400 medewerkers is de continuiteit is klant ondersteuning gegarandeerd. Door continu te vernieuwen en te investeren in het moderniseren van oplossingen en processen, te investeren in hun medewerkers is Simac uitgegroeid tot een gerespecteerde partner van PSG. “Professionaliteit in optima forma”

Onderstaand enkele uitspraken van Maartje van Schagen, directielid van Simac IT NL, die ons als PSG en u als klant aanspreken:

Het is vanzelfsprekend geworden dat alles ‘gewoon’ werkt op het gebied van IT. De vraag naar IT-kennis is nu ook groter dan ooit. Onze klanten willen voor hun business optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden, alleen hebben ze vaak de tijd niet om de snelle IT-ontwikkelingen te volgen en bij te blijven.”

Maartje van Schagen – directielid Simac IT NL

Meer dan ooit investeren organisaties in IT en in de toekomst. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de afhankelijkheid van IT neemt toe. Daarbij is IT geen doel op zich, maar vooral een middel om de kritische bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Organisaties en eindgebruikers verwachten innovatie, zonder concessies te doen aan continuïteit en veiligheid.

Om dit in goede banen te leiden ontwikkelde Simac IT NL zich de afgelopen jaren steeds meer tot een IT-partner; meer dan een traditionele dienstverlener en leverancier.

“Klanten hebben meer dan ooit behoefte aan een partner die het overzicht behoudt en passend advies geeft. Wij zijn die partner.”

Maartje van Schagen – directielid Simac IT NL

Om deze rol als trusted partner naar volle tevredenheid in te vullen, specialiseren we ons in vijf marktsegmenten: Retail, Healthcare, Industrie, Public en Finance & Business Services. We willen écht weten wat onze klanten bezighoudt. Daarom is kennis van het marktsegment voor ons hét fundament om een goede dienstverlening te bieden.

Cow Hills

Cow Hills Retail is marktleider op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van state-of-the-art retailsystemen voor centraal geleide winkelorganisaties in de non-food retailsector.

Cow Hills Retail is actief in de retailmarkt en zeer succesvol in een aantal segmenten waaronder de Fashion retailmarkt, welke gekenmerkt wordt door kleur- en maatproblematiek. Voor de winkelformules heeft Cow Hills zeer gebruiksvriendelijke kassa software en administratieve software voor gebruik in de back office. De productset van Cow Hills wordt gecompleteerd door software voor het hoofdkantoor van de Cow Hills klanten van waaruit de filialen worden aangestuurd.

Toonaangevende en grote retailorganisaties hebben gekozen voor de POS oplossing van Cow Hills zoals:

Hema, Jumbo, Kwantum, Leen Bakker, Hunkemoller, Rituals, Etos, Gall & Gall, Intertoys, Open32, Xenos, Blokker en Bakker Bart

Trilux 

Het Duitse Trilux is Europees marktleider in de verlichtingsmarkt. Trilux heeft samen met Fiber Unlimited, een unieke integratie ontwikkeld tussen hun product t.w. moderne verlichtingsarmaturen en data bekabeling op basis van POF. 

De voordelen van deze integratie zijn zowel financieel als functioneel aanzienlijk. Verlichting en datanetwerk wordt in een (1) installatie aangelegd, waarbij normaal 2 partijen actief zijn. Dit scheelt veel tijd en geld! Door verlichting en data te integreren kan op elke plek waar verlichting is ook eenvoudig WIFI worden gerealiseerd, door in de verlichtingslijn geïntegreerde Switches. Waar het bij traditionele UTP netwerken niet toegestaan is om de UTP kabel (koper) direct naast de stroom kabel te leggen i.v.m. interferentie en mogelijk data verlies, daar wordt dit door hetgebruik van POF opgelost.

Fiber Unlimited

Waarom heeft de directie van PSG gekozen voor een partnership relatie met Fiber Unlimited? Fiber Unlimited heeft een spectaculaire productenrange ontwikkeld op het gebied van data communicatie. In de oplossing van Fiber Unlimited is niet gekozen voor de bij eenieder bekend product als UTP-bekabeling, op basis van koper, maar is gekozen voor de POF Techniek. POF = Plastic Optical Fiber. Op zijn Jan Boeren Fluitjes zou je kunnen zeggen, een glasvezeltechniek die gebruik maakt van plastic.

Kijkende naar de snelheid waarmee grondstoffen zoals koper schaars worden een uitstekende oplossing voor de toekomst. Door Fiber Unlimited is een schitterende oplossing gebouwd, waarbij tevens een strategische samenwerking is aangegaan met marktleider Trilux op het gebied van verlichting. Door het feit dat er een “plastic” oplossing wordt gebruikt wordt het mogelijk om tot een volledige integratie te komen met de licht lijnen van Trilux. Zonder dat er storing of verlies van data ontstaat. Want vrijwel iedereen weet dat data en stroom bekabeling niet geïntegreerd kan en mag worden.

Het grote voordeel van deze integratie is dat WIFI-bereik geoptimaliseerd wordt, overal waar verlichting is, is nu ook WIFI beschikbaar. Daarnaast zijn de installatie kosten voor de eindklant aanzienlijk lager. Waar nu in de praktijk twee partijen nodig zijn om de verlichting te plaatsen en de data bekabeling te installeren, daar gaat dit

Bij de Fiber Unlimited?Trilux oplossing in een keer. Dit realiseert een kostenbesparing voor de eindklant van zeker 40%.